Web Tasarımı Gelişimi ve Antalya

Web Tasarımı Gelişimi ve Antalya

Web tasarımı, web sitelerinin üretimi ve bakımında birçok farklı beceri ve disiplini kapsar. Web tasarımının farklı alanları arasında web grafik tasarımı; arayüz tasarımı; standartlaştırılmış kod yazma.

Markalaşma, MS 350 yılından beri kullanılmaktadır ve Eski İskandinav dilinde “yakmak” anlamına gelen “Brandr” kelimesinden türetilmiştir. 1500'lere gelindiğinde, çiftçilerin mülkiyeti belirtmek için sığırları yaktığı işaret anlamına geliyordu. Ancak günümüzde markalaşma sadece bir görünüm veya logodan daha fazlasıdır. Bir şirketin müşterilerinden alabileceği duygusal "içgüdüsel" tepkiyi belirtmek için geldi.

1615661162project4.jpg

Bu sebeple web tasarımı bir markanın oluşumunda ve gelişiminde çok önemli yer edinmektedir. Size ve markanıza özel hazırlanan kod ve SEO yapısı gelişiminiz için önemli bir ölçüttür. Antalya'daki en uygun ajans olarak grafik tasarım ve sosyal medya yönetimi de hizmetlerimiz dahilindedir.

Web tasarımı terimi normalde bir web sitesinin ön uç (istemci tarafı) tasarımıyla ilgili tasarım sürecini, yazı işaretleme dahil olmak üzere tanımlamak için kullanılır. Web tasarımı, web mühendisliği ile kısmen örtüşmektedir.

Alican Karakuş

Ajans Antalya olarak arama motorlarındaki görünürlülüğünüz, profesyonel ve uzman ekibimiz ile ihtiyacınız olan her bölge ve dilde üst sıralara taşınmaktadır. Ulusal olarak da Antalya'da da dijital pazarlama hizmeti sizler için partner olduğumuz arama motorlarından Google ve Yandex ile yapılmaktadır.

Hakkımızda

AjansAntalya olarak bölgemizde en kreatif ve en 360 hizmeti verebilmek adına alanında uzman ilgili üniversitelerden mezun ekibimizle çalışıyoruz.

Bizi Tanı

Ne yapmak istiyorsunuz?